Er komt witte rook uit het Landhuis!

26 Oktober 2012

Er komt witte rook uit het Landhuis!

Of was het nu groene??? ... en nu maar hopen dat die rook co²-neutraal is?  Ons GroenBornem-boegbeeld Tom Van Bel wordt schepen. Na een intense - doch steeds constructieve - onderhandelingsronde is er een akkoord gesloten tussen CD&V Bornem en GroenBornem om de volgende zes jaren de gemeente samen te besturen.: 'Er is de laatste jaren hard geknokt om GroenBornem op de kaart te zetten. We hebben in de voorbije legislatuur heel wat kunnen betekenen voor de Bornemnaar. Het is dan ook onze ambitie om met onze enthousiaste ploeg onze 10 speerpunten uit ons programma grotendeels te kunnen  verwezenlijken.'

Tom Van Bel

Burgemeester Luc De boeck: 'Met Groen hebben we inderdaad slechts een nipte meerderheid, maar we hebben gekozen voor een goede ploeg met veel gemeenschappelijke punten in het partijprogramma. In Groen vonden we daarin een valabele bestuurspartner. We willen de komende jaren samen streven naar onder andere betaalbaar wonen en een groen en onderhouden Bornem'.

De bevoegdheden worden later nog verdeeld, maar zeker is, wat onze bevoegdheden ook zullen zijn, Bornem zal er binnen enkele jaren (nog) groener uitzien.

Bedankt aan alle mensen die dit mee hebben verwezenlijkt! En vooral bedankt kiezer voor het vertrouwen dat we van u kregen!

Nicole Van Praet

Voorzitter GroenBornem