Repair-café

06 Februari 2013

Repair-café

Repareer ze in het Repair Café. LETS Sint-Niklaas, Transitie Sint-Niklaas, Solied vzw en het Masereelfonds vzw slaan, met de steun van Netwerk Bewust Verbruiken en Stichting Repair Café, de handen in elkaar voor het eerste Repair Café in Sint-Niklaas.Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Vrijwillige reparateurs brengen gereedschap en materiaal mee om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Handige harry's of harriëtten die iets kennen van kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc.

Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders. Je kunt ook altijd inspiratie opdoen aan de leestafel, waar boeken over repareren en klussen ter inzage liggen.We beloven niet dat we alles kunnen herstellen, maar als het niet lukt, geven we op z'n minst advies over waar je wel geholpen wordt. Heb jij, die zo handig bent en praktische kennis bezit, goesting om je talenten op te waarderen? Laat het ons weten!

Ben jij degene die spullen makkelijk weggooit omdat je niet weet dat ze nog gemaakt kunnen worden? Je wil je ecologische voetafdruk verkleinen? Je wil duurzamer leven?

Kom naar het eerste Repair Café op donderdag 21 februari van 19 tot 22 uur in het Huis van het kind, Kazernestraat 35 in Sint-Niklaas.

Repareren is leuk en vaak heel makkelijk! Kom het ook eens proberen![email protected]

www.repaircafe.be

 

OPGELET: DIT IS GEEN ACTIVITEIT VAN GROEN BORNEM, MAAR ZE GENIET WEL ONZE BIJZONDERE AANDACHT!