Tom Van Bel

Schepen van buurten, energie, openbaar groen en milieu

Onze voorzitster en schepen trekken in Bornem onvermoeibaar aan de kar, richting een groenere toekomst. Dat doen ze niet alleen, maar met ieder van jullie. Neem gerust contact op met Nicole en Tom, want ze staan klaar voor al je vragen en opmerkingen.

Met de gedachte dat je als kleine partij toch niets kunt veranderen neemt Tom géén genoegen. Met een berg aan energie vertimmert hij Bornem tot een vooruitstrevende en eco-bewuste gemeente. Als energiedokter is hij dan ook de juiste man op de juiste plaats voor het energiebeleid in Bornem.

Tijdens de eerste 6 jaar van mijn politieke carrière heb ik heel wat kunnen leren over het politieke gebeuren vanuit het de oppositie. Met vallen en opstaan ... Tijdens mijn tweede ambtsperiode was ik klaar voor het grotere werk: een schepenambt. Ook hier duurde het een poosje vooraleer ik het klappen van de zweep onder de knie had. Maar intussen heb ik geleerd dat het politieke bedrijf een spel is van geven en nemen en af en toe op je standpunt te blijven staan, de juiste mensen achter je te krijgen en veel geduld uit te oefenen.

We staan binnenkort voor een nieuwe uitdaging: 14 oktober 2018. Wat zal het worden?

Tom