19 Oktober 2023

19.30u -
22.30u

Creatieve denkers

Dorpshuis Branst , Luipegem 160, 2880 Branst

Ik doe mee!

Kriebelt het bij jou ook al zo?

Binnen pakweg een jaar is het weer zo ver: dan kunnen we voor Bornem een nieuw bestuur kiezen.

Nu al informatie over de verkiezingen van binnen een jaar, zeg je? Er moeten eerst nog enkele andere verkiezingen moeten passeren?

Ja dat klopt!

En dat het in het voorjaar zal kletteren, daar twijfelen we ook niet aan. Het is verontrustend te zien dat er hoe langer hoe meer mensen meegaan in het populistische verhaal van een aantal partijen en bewegingen. Democratie, sociale rechtvaardigheid en een warme samenleving lijken meer en meer onder druk te staan.

Als het van ons afhangt is dat buiten Groen Bornem gerekend. Wij zijn er van overtuigd dat we nog steeds bakens kunnen verzetten in Bornem door het voeren van een sterk inhoudelijk en sociaal beleid waarin de Bornemnaar centraal staat. 

Om de aanzet tot dit beleid vorm te geven hebben we jou heel erg nodig. Wij geloven immers dat een goed beleid voortkomt uit de gedachten en de geesten van de Bornemse inwoners zelf.

Hou alvast 19 oktober 2023 vrij en kom mee nadenken, debatteren, suggereren, informeren, praten, ... over de speerpunten waarmee we in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen naar de kiezer kunnen trekken.

Thema's als burgerparticipatie, mobiliteit, lokale economie, recreatie- en sportbeleid, senioren, buurten, enz. kunnen hier zeker aan bod komen. Maar we zijn er van overtuigd dat er nog heel wat andere thema's en plannen op de Bornemse kaart kunnen gezet worden.

We verwelkomen je graag met jouw creatieve ideeën in het Dorpshuis (gemeenschapshuis) van Branst op 19 oktober 2023 om 19:30 u. - Luipegem 160 - Branst.

Zien we elkaar daar?

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.