30 April 2023

10.00u -
15.00u

Uitreiking Groene Pluim Groen Klein-Brabant 2023

Kerk Wintam , Sint Margarethaplein, 2880 Bornem

Ik doe mee!

Hoewel we niet écht een strenge winter gehad hebben, doet het toch deugd om weer de lentekriebels te voelen. Heb jij dat ook?

Dat treft, want op 30 april 2023 ben je welkom op de Lentedrink van Groen Klein-Brabant! Tijdens deze lentehappening houden we er aan om weer eens enkele organisaties en personen in de bloemetjes te zetten en de traditionele Groene Pluim uit te reiken. 

Dit jaar willen we bijzondere aandacht vragen voor het dierenwelzijn. Wie uiteindelijk met de Groene Pluim aan de haal gaat, kan je zelf komen ontdekken.

 

Praktisch:

10:00 u.: Afspraak aan de sluis in Wintam. We starten met een door de Natuurgidsen Klein-Brabant begeleide wandeling op het Noordelijk Eiland. Het is aan te raden om met de fiets te komen, want nadien moeten we naar Wintam dorp geraken, en dat is toch nog een hele afstand.

12:30 u.: In de St.-Margarethakerk van Wintam laten we onze wandelvoetjes rusten en stillen we onze gezonde wandelhonger met een hapje en een drankje. We onthullen uiteraard ook wie de Groene Pluim in ontvangst mag nemen.

Het is mooi meegenomen dat je tijdens de lentedrink de tentoonstelling over Nattenhaasdonk - het verdwenen polderdorp - kan bewonderen.

Tot 15 uur kunnen we er gezellig op los tetteren bij een lekker glaasje.

Graag vooraf inschrijven, zodat we weten hoeveel glaasjes en hapjes we moeten klaarzetten.

Tot dan?

 

Meer info? Bel Pat Cleys op 0479 33 12 69 of stuur ons een berichtje: [email protected]

 

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.