Cambio autodelen

13 Januari 2012

Cambio autodelen

Is er een toekomst voor Cambio - autodelen in Bornem? Groen! denkt van wel. Momenteel is de dichtstbijzijnde Cambio standplaats in het Koningin Fabiolapark in St. Niklaas.Het is geen samenaankoop van een wagen maar een organisatie waarbij je voor een redelijk tarief kan intekenen om op bepaalde tijdstippen een auto te lenen voor privé of beroeps doeleinden.

Er zijn 3 pakketten mogelijk voor privégebruik  naargelang je een wagen nodig hebt.

Soms een kleine wagen nodig om naar een ontmoeting te geraken waar je niet raakt met openbaar vervoer? Of heb je af en toe eens een grotere wagen nodig om met 7 personen of veel bagage ergens te geraken? Ook dat kan met cambio. Je betaalt naargelang het verbruik.

Cambio ? autodelen is al in verschillende steden en gemeenten mogelijk. Groen! Bornem vindt dat we deze mogelijkheid moeten open trekken naar onze gemeente. Met onze uitgebreide KMO - zones kan dit voor sommigen een dankbare oplossing zijn om niet eerst uren in de file te staan.  Als er bv een standplaats aan het station van Bornem is kan je van daaruit verder met je cambio wagen. Enkel 24u op voorhand reserveren.

Geen zorgen maken over aankoop ? onderhoud ? herstellingen, je rijdt weinig met de (2de) wagen maar zoekt een alternatief? Cambio biedt een goede oplossing!

Lieve Jespers

Groen Bornem