Groen Bornem wenst u een kleurrijk 2012!

17 Januari 2012

We zijn er van overtuigd dat 2012 het jaar wordt waarbij verschillende kleuren zullen schitteren! Ook in het gemeentelijk beleid. Het wordt immers tijd dat een (te) lange periode van "unisono" beleidsvoering uitgebreid wordt met wat meer kleuren en frisse ideeën.In 2012 gaan we dus voor een meerkleurig "schoon verdiep"! Afgesproken?

Wil je hieraan meewerken? Graag! We zijn immers nog op zoek naar groene "antennes". Dat zijn mensen die een aanspreekpunt willen zijn voor de buurtbewoners, mensen die er prat op willen gaan dat ze nog geloven in een warme, gezellige en "propere" samenleving.

We zoeken ook nog mensen die graag eens in de pen kruipen om een artikeltje voor onze site te schrijven. Uiteraard liefst over plaatselijke en/of groene thema's. Laat je fantasie werken, schrijf uw spinsels op en deel ze met uw geestgenoten ...

En last but not least: er zijn nog enkele plaatsjes vrij op de verkiezingslijst. Laat zien dat je het meent met onze gemeente en dat je mee aan de kar wil trekken! 

Neem gerust contact met een van onze medewerkers en laat je groene stem meer-dan-horen! 

Alvast een gelukkig en gezond jaar toegwenst vanwege het Bornem Groenteam!